Искате ли да имате бебе? Отделяйте повече време за себе си и партньора си за да не се превърне търсенето на едно дете в една заповед
Да се желае да имаш бебе е най-нормалното нещо на света. Понякога, обаче, е възможно, желанието да се превърне в спешно, ако не е реална тревога "щъркел по команда" безпокойството е видно особено след средата на тридесет и пет години, когато жената, желаеща да стане майка започва да се страхува и се пораждат опасения, че става твърде късно да зачене дете, което желае така силно. Когато докоснат биологичния часовник, в действителност, много жени стават изключително нeтърпеливи. Достатъчно е, "щъркелът" да закъснее няколко месеца за да се породи ужасното чувство на неудовлетвореност.

Има много "слухове" за това как по-лесно можете да забременеете. Също така ще чуете някои приятели или познати, че определени секс позиции или един по продължителен любвен акт ще помогнат на двойката да постигне желаната цел. Има дори и такива, които твърдят, че за да се увеличи шанса за зачеване е най-добре да се избегне вземането на душ след половиа акт!

Истината е, че тревожността и стреса са най-големите врагове на забременяването. И така желанието да се превърне в концепция на един категоричен императив е много вероятно да предизвика точно обратен ефект. Въпреки това, дори ако няма рецепта чудо за да забременеете в планираното от вас време, някои признаци на здравия разум могат да помогнат на жената, която иска да има дете, да "отключи" тялото и душата си.
Например, можете да опитате да следвате по здравославен начин на живот, да приложите по-балансирана диета при хранене, да проследите по-отблизо цикъла си, за да определи времето на овулация.

Но преди всичко мили дами, опитайте се да отделите повече време за себе си и партньора си, открийте повече моменти на близост и правете любов толкова често, колкото е възможно. Внимавайте обаче да не превърнете едно удоволствие в задължение и дълг, които трябва да изпълните за деня: незабравяйте, че умът е в тясна връзка с тялото, поради което предприемете едно по спокойно и отпускащо поведение, така релаксиращият подход ще благоприятства реализацията на желанието да забременеете.